-3 IOGURTS NATURALS DE VIDRE
-3 LITRES DE LLET FRESCA
-12 CULLERADES DE SUCRE
-6 TASSES DE LLET EN POLS
-1 LITRE I MIG D'AIGUA
I... UNA COLLA DE CUINERS I CUINERES!
PREPARACIÓ:
1- POSEM A BULLIR L'AIGUA; QUAN BULLI AFEGIM LA LLET EN POLS,
BARREGEM I ESPEREM A QUE QUEDI TÈBIA.
2- ESCALFEM LA LLET FRESCA SENSE DEIXAR QUE BULLI I DEIXEM
TAMBÉ QUE QUEDI TÈBIA.
3- QUAN LES DUES LLETS ESTIGUIN TÈBIES LES BARREGEM I AFEGIM
ELS IOGURTS I EL SUCRE; BARREGEM AMB EL BATEDOR.
4- POSEM EL IOGURT EN UNS RECIPIENTS DE PLÀSTIC O VIDRE, EL
TAPEM I L'ENVOLTEM AMB UN DRAP. HO GUARDEM EN UN LLOC
TANCAT DURANT UN DIA.
5-PASSAT UN DIA MIRAREM SI HA ACONSEGUIT LA OLOR I LA TEXTURA
DEL IOGURT I HO POSAREM A LA NEVERA PERQUÈ ES REFREDI.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada